U nastavku današnjeg članka idemo malo sa domaćom estradom, i pjevačicom koja je jednostavno nestala sa domaće scene. U pojedinim srbijanskim medijima, ali i internet portalima, danas je osvanula vijest da je suprug Tanje Savić, Dušan Jovanačević, već nekoliko punih sedmica na jednoj privatnoj klinici gdje masa doktora pomoću raznih vidova terapije pokušavaju da ga odviknu od velikog broja narkotika, a vijest se ispostavila kao lažna, i da nije u potpunosti tačna.Naime, Tanja je demantovala ovu informaciju, ali se u glasu osjetila određena količina straha i silne emocije. “Nemamo nikakav komentar i nećemo se oglašavati povodom toga, mislim da su to apsolutne besmislice. Riješićemo to na način na koji treba da se riješi, i mislim da neće biti nikakvih problema, rekli su iz pjevačicinog PR tima i negirali cijelu priču: Naravno da nije istina. Ako malo premotamo film unazad, sjetićemo se njegovih ispada i terorisanja Tanje Savić, kada je baš pokazivao da nije baš čist u tim trenutcima.

Podsjetimo, Tanja Savić sa suprugom Dušanom ima dva sina koja su živa i zdrava, ali bi željela da dobiju i kćerkicu, a na tome izgleda već rade, i to je već očigledno gotova stvar. Ona je više puta bez problema pred kamerama pričala o problemima u braku i da je često prolazila kroz period patnje, i da joj nikako nije bilo dobro.

Loading..

“Nije mi sjajno u braku, postoje problemi, ali ne volim da kukam, tak oje kako je, rekla je ona ovom prilikom. Svi imaju probleme samo neko to kaže, neko ne. Uskoro baš snimam novu pjesmu koja je moja biografska, i bižće baš dobra, prava tužna ljubavna pjesma.

To sam baš rekla suprugu i on mi kaže eto, da ti nije mene ne bi ih imala. Tako da hvala mu na toj patnji i onome što sam dosada proživjela”, iskreno je rekla Tanja tada u jednoj emisiji, za svog muža.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here