Očajna žena kao i mnogo  njih  našla se na sto muka kada joj je njezin muž  priznao da su glasine o tome da ju je prevario sa njenom najboljom prijateljicom tačne .“ Ja i moj muž smo zajedno 7 godina i imamo kćer. Vjenčali smo se prošlog mjeseca pa smo otišli na medeni mjesec u Tajland. Moja je majka je za to vrijeme pazila na našu kćer da bismo mogli uživati na romantičnom putovanju”.

“Imam 35 godina i mnogo sam njegovih s*anja istrpjela zato što ga volim. Uvijek sam bila nisko na njegovoj listi prioriteta. Kada sam imala trudove on je za to  vrijeme bio u kafiću.”Žena je rekla da je glasina o tome da se se*sao s jednom od njenih najboljih prijateljica počela kružiti još prije   otprilike 5 godina.

“Nekada smo ja i ona vodile djecu u vrtić. On je uvijek poricao da se nešto između njih događa , a kada sam je direktno pitala i ona je isto potvrdila da ničega nije bilo”, priznaje  žena.

“Imao je teško djetinjstvo i cijeli život su ga ljudi razočaravali. Nisam ga htjela ostaviti jer  nisam imala nikakve dokaze”, objasnila je. Žena je rekla da se njen muž tokom posljednje 2 godine njihove veze drastično promijenio – i to na bolje za divno čudo .

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here