Sigurni smo da ste barem jednom u životu poželjeli da imate neki tajni recept koji će vam pomoći da izgubite kilograme dok spavate, a da ne vodite računa o tome šta jedete i ne morate svakodnevno vježbati.

Međutim, nakon današnjeg članka, vaše želje bi se vrlo dobro mogle ispuniti, jer vam donosimo recept za koji većina žena smatra izuzetno korisnim, a pored toga što ćete vam pomoći da imate bolju liniju nego ikad ranije da se osjećate i energičnijim i vitalnijim, posebno u ovim danima kada je vrijeme potpuno promjenljivo.

Međutim, ono što vam treba da pripremite ovaj napitak je jedna šolja vode, zatim dvije kašike seckanog peršuna, malo cimeta, jabukovo sirće i jedna mala kašika meda i iscijeđeni sok od samo jednog limuna. Sljedeći korak koji treba da uradite je da stavite vodu na tihoj vatri da može prokuhati.

Nakon toga dodajte peršun i kad primijetite da se voda ohladila, slobodno ga procijedite i ubacite ostale sastojke pomenute u ovom članku. Međutim, najbolje je napitak piti svake večeri najmanje sat vremena, pre nego što odlučite da je vreme za spavanje.

Međutim, biće vam dovoljno da ovaj trik koristite naredne dvije nedelje, a ako želite da nastavite sa ovim savetima nakon toga, napravite pauzu od tri dana između, jer vam samo on može doneti više koristi nego štete.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here