Razveo se od žene kako bi bio s njom!

DonMc Lean (73) pjevač je koji je pronašao 48-godišnju djevojku i potrošio milion dolara na putovanje, što je nevjerojatna brojka.

Upoznao je mladu Pariz 2016. godine, kada je ona preuzela posao administratora njegove društvene mreže. Prije toga razveo se sa svojom dugogodišnjom suprugom.Oduševila ga je ova mlada djevojka, s kojom je obišao 85 gradova.

Kaže da ove godine planiraju zajedno posjetiti još 85 gradova. Ovaj bogataš izjavio je da voli svoju djevojku i da je zaista sjajan, lijepo se provodio na izletima.

Pronašla je mir i sigurnost u njemu, a on u mladosti. Njegova bivša supruga optužila ga je za kontrolu i ljutnju, a njega se uopće nije zanimalo. smjestio se pored mlade zaposlene žene koja je njegova radnica, a ujedno i djevojka. Inače se ljudima dosadi kad vide par koji čini veliku razliku u dobi.

I danas je to sve popularnije i postaje sve manje tabu tema. Ljubav ne bira godine, i tako je i ovo imalo svoje. Njih dvoje su sretni i ovo im je do sada važno, a ono što će reći bilo tko drugi, za njih je potpuno irelevantno.

Jer ako pogledaju što ljudi kažu, nikada ništa ne bi napravili. Gledate li što će još netko reći? Što je s kombinacijama poput ove u kojoj je muškarac puno stariji, a djevojka vrlo mlada.

I odobravate li veze koje su takve poput njih.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here