“MORA DA SNOSI ODGOVORNOST ZA SVE ONO ŠTO JE URADIO! NEKA JE MOJ SIN…” Snežana Đurišić odlučila progovoriti o kriminalnim aktivnostima sina Marka…(FOTO)

0
287

Snežana Đurišić se smatra za jednu od najpoznatijih folk pjevačica na našim prostorima. Dugo vremena se nalazi na sceni i nikada nije učestvovala u dramama i svađama. Međutim, njen sin joj pravi velike probleme i stalno je sramoti.

Marko Gvozde nikako nije na nju, voli priču sa druge strane zakona i stalno se sukobljava sa policijom, par krivičnih dijela je već iza njega i u dosijeu ima nekoliko ozbiljnih krađa. Njegova posljednja žrtva je Elizabeta Zravić, vlasnica picerija za koju je on radio. Prijavila ga je da joj je ukrao kompletan pazar i automobil sa kojim je vršio dostavu.

Majka ga je dosta puta vadila iz problema, ali sada ne želi da mu da 20.000 dinara za koje ga tereti ova gospođa. Snežana koja godinama gradi svoj imidž kao jedna gospođa ne može a da ne bude ljuta na svog sina koji to sve poruši sa ovako nedopustivim krađama, zbog toga je i opravdano što ne želi da mu posudi novac.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here