“Moj je posao da budem BOMBA! Niko nije kriv Srpkinjama koje se porode pa se razvale, i onda ih muževi varaju” CECA ponovo šokira!

0
673

Svetlana Ceca Ražnatović je sa svojom novom izjavom ponovo uzbzrkala duhove cijele srpske javnosti, a samo se nameće pitanje da li stvarno tako misli, ili smao želi da privuče pažnju? Po pitanju muizčkih zvijezda, Jelena Karleuša je po tom pitanju apsolutni šampion, a nije dobila bez razloga nadimak “mala od skandala”.

Danas se fokusiramo na Cecu Ražnatović, koja je prije nekoliko dana dala veliki intervju za stil.rs.m gdje je govorila o životu uopšteno, svojoj djeci, ali i karijeri koja je sudeći po svemu zaleđena. Jer je u pitanju portal koji je namjenjen za ljepotu i njegu žene, ona je rekla da svoj dobra izgled zahvaljuje prije svega svojoj genetici, ali i tome da pazi šta jede, i da za nju apsolutno nema nikada opuštanja.

Jako joj je žao kada vidi da se mlada žena uda, porodi i onda se “razvali” u roku od samo nekoliko mejseci. Onda kada ih mu prevari dreče na sav glas, kako su prevaree, a u stvari su one krive za sve to, niko drugi. Ona to sebi ne bi nikada dozvolila.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here