Vjerujemo da ste barem jednom dosad čuli da svi danas imamo svoje dvojnike koji su nekada živjeli i hodali ovom zemljom. Neki od nas vjerovatno su se susreli s kolegama u prošlosti, ali uglavnom su to ljudi koji su bili stanovnici našeg planeta prije stotinu godina. Danas imamo takav slučaj u ovom članku. Tip po imenu Michael Koropisz bio je iznenađen i zbunjen kad je vidio crno bijelu fotografiju na kojoj na prvi pogled izgleda kao da se nalazi baš on, no kasnije je saznao da je riječ o fotografiji iz viktorijanskog doba, piše Vecernji.hr.

“Fotografija mi je poslana na društvenoj mreži Instagram jer je neko mislio da sam to ja” rekao je 24-godišnjak iz Manchestera. “Imamo potpuno istu kosu, oblik lica, nosa i odjeću”, dodao je Michael, koji je otkrio da je fotografija snimljena nevjerovatnih prije 115 godina. Ovaj je čovjek oduvijek bio fasciniran viktorijanskim razdobljem kojem je posvetio svoj stil i način života.

Sada vjeruje da je razlog njegove ljubavi za ovo vrijeme zapravo njegov prošli život, piše Metro. “Nikad nisam vidio da neko izgleda poput mene”, rekao je, dodavši da kad pogleda fotografiju osjeća kao da gleda sliku koju je nedavno snimio. “Sada sam uvjeren da sam iapk imao prošli život” zaključio je mladić. Na neki je način ovaj mladić imao sreće, jer jedva da danas neko može vidjeti svog dvojnika kroz sliku, a pogotovo ne uživo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here