Svaka domaćica itekako dobro zna koliko je teško raditi većinu kućanskih poslova, jer velika većina tih poslova je svakodnevna, radi se svaki novi dan, a neki rezultati rada baš i nisu vidljivi.

Jedan od poslova koji mora da se radi baš svaki dan je posao oko veša, kako pranja, tako i peglanja, a dosta često se mora dosta raditi i na uklanjanju fleka sa odjeće, a posebna je muka ukloniti fleke sa bijele odjeće

Ova mlada je mama otkrila, sa svim slučajno način ili trik sa kojim se vrlo uspješno mogu ukloniti mrlje sa bijele odjeće, a sve s eto može uraditi uz pomoću sredstva kojeg koristimo kod sterilizacije dječjih flašica za hranjenje, a čija je nabavka jednostavna, a nije ni skupa.

Pa je tako preko društvenih mreža ova mama napisala kako ju je pomalo i sramota da sve ovo objavljuje, ali pošto je i sama majka i njena djeca vole da se igraju vani i da mnogo istražuju pa samim time i da se kvalitetno uprljaju, vidjela je ovaj trik na internetu  kojeg je primijenila i koji se pokazao kao uspješan pa je željela da ga podijeli i sa svim ostalim majkama i domaćicama.

Dodala je da će sada sve bijele odjevne predmete, posebno od svoje djece prati na ovaj način jer je zaista impresionirana rezultatima, a kao dokaz je priložila fotografiju bijele majice svoga djeteta prije i poslije primjene ovoga trika.

Ujedno je i majka na zahtjev mnogih objasnila cijeli proces pranja, a on je da trebate da sterilizator i običnu vodu pomiješate u odnosu 1:3 i to u jednoj velikoj posudi, a voda treba da bude proključala. Odjevni predmet koji želite da očistite od fleka treba da natopite u toj mješavini i da ostavite tako oko dva sata,  zatim da sve lijepo isperete i stavite odjevni predmet u mašinu za veš i operete na klasični način za bijele odjevne predmete

Dobra je stvar da se nakon ove objave javio veliki broj žena koje su potvrdile da trik zaista djeluje i da su i same prezadovoljne rezultatima.

Sterilizatore za flašice inače možete naći u svakoj malo bolje opskrbljenoj i specijaliziranoj prodavnici za bebe.

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here