Ukoliko spadate u one osobe koje vjerujuu u astrologiju i astranomiju onda je ovo pravi članak za vas. Vjerovatno već znate da smo prije nekoliko dana ušli u razdoblje mladog mjeseca, a koji u ovim naukama znači da je vrijeme da neke svoje navike mjenjate i da te promjene koje sada napravite, da će vas zadesiti ogroman uspjeh koji se može desiti u svim stvarima koje očekujete i koje priželjkujete.

Međutim, da biste pokrenuli moć mladog mjeseca potrebno je da uradite tri stvari, tačnioje tri rituala.
Najvažnija stvar kojui morate uraditi jeste da se natjerate da povjerujete u najluđe stvari čak i one koje se toliko čine nevjerovatnim da nisu moguće, ali ukoliko ne budete vjerovali u njih one se neće ni desiti.

U ovom slučaju morate upotrijebiti kosmičku energiju i da stanete ispred ogledala i da pogledate sebe eu u oči i da kažete sami sebi da od sada živite u nadi i da čvrsto vjerujete da će vam se desiti neke stvari koje su najbolje i obavezno recite šta želite da vam se desi.

Važno je napomenuti da ove riječi moraju biti izgovorene sa tolikim uvjerenjem kao da će se desiti jer jedino tada će Kosmos da povjeruje i da vam pomogne.

Druga stvar oko čega morate obratiti pažnju jeste da morate biti zahvalni na svom tijelu, a mlad mjesec može da utiče i na rad nekih organa, kao što je kičma, naročito na njen vratni dio, štitne žlijezdu i glasne žice.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here