Zadruga, barem njena druga sezona je pred svojim krajem , pa većina takmičara pokušava na sve načine da još više skrene pažnju na sebe, sve zarad konačne pobjede u rijalitiju i zbog osvajanja glavne nagrade koja svakako nije za baciti

Tako je nedavno društvenim mrežama počeo da kruži snimak iz Zadruge, a koji je nastao na samome početku druge sezone, krajem septembra prošle godine.

Dakle samo dvadeset dana nakon početka druge sezone Zadruge je nastao ovaj snimak, a na njemu se jasno vidi veoma lijep i strastven poljubac koji se desio između Davida Dragojevića i Lazara Jeremića.

David je u to vrijeme bio u vezi sa Aleksandrom Subotić, koju je već poslije nove godine prevario i krenuo u vezu sa Anom Korać i mada se već neko vrijeme priča kako David itekako priča da David ima sklonosti ka istom spolu, što je on naravno svaki puta negirao, ovaj snimak pokazuje da u svim tim pričama izgleda ima i dosta istine.

Opet, sa druge strane Jeremić je imao nekoliko avantura unutar Zadruge, ali svi su primjetili da se vo vrijeme nije odvajao od Davida, a mnogi gledaoci koji pomno prate Zadrugu su odavno posumnjali da se Dragojević dopada Jeremiću, a prema ovome snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, izgleda da su osjećanja obostrana.

Na snimci se jasno vide kako se David poljubio sa Lazarom usred emisije i do  dok su bili za crnim stolom, i to baš iza leđa Davidove tadašnje vjerenice Aleksandre Subotić, a interesantno je da niko od Zadrugara tada ništa nije primjetio, ali osmijeh koji se pojavio na Davidovom licu  nedvojbeno pokazuje da mu se poljubac sa Lazarom baš dopao.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here