Vjerujemo da nema osobe koja u ovom regionu ne zna ko je Miloš Bojanić, a naročito to znaju oni koji slušaju ovakvu vrstu muzike.

Međutim, kao i svio pjevači i estradni umjetnici kako je došlo vrijeme pandemije korona virus da, njihov priliv novca je doveden u pitanje.

Tokom pandemije korona virusa bili smo svjedoci da su mnogi pjevači otišli na svoje vikendice i uživali u čarima prirode, a tako je uradila i Nada Topčagić koja je sa mužem Zlatkom Đorđevićem, provela vrijeme na Tari.
Međutim, bilo je onih koji sus e patili, a jedan od njih je i Miloš Bojanić.
On je proveo vrijeme u svojoj porodičnoj kući sa suprugom Brankom.

Međutim, tokom ove situacije svjesno smo bili da se jednostavno moramo okrenuti jedniprema dkrrugima i jedni drugima pomagati, a tome doprinosi i činjenica da je Nada Topčagić pomogla Milošu Bojaniću sa donacijom hrane.

Naime, sve je krenulo tako što je Miloš nazvao Nadu da je pita kako je ona, te joj se usput požalio na top kakva je situacija i da mu je penzija mala i da nema šta da jede.
Ona mu naravno nije isprva povjerovala, ali kako je Miloš bio ozbiljan u kuknjavi Nada je spremila paket hrane koji je poslala ekspresnom poštom

Ona je istakao kako se iznenadio to što mu je Nada poslala paket hrane, ali čim ga je primio nazvao je da joj kaže da se šali i da nije toliko strašno.

Bez obzira da li se šalio, Nada je defitnivno primjer toga kako se međusobno trebamo pomagati.

Kako vi ovo komentarišete? Kakva je situacij abiila kod vas kada je bio vrhunac pandemije.

Pišite..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here