I rijaliti Parovi polako ali sigurno, barem kada je ova sezona u pitanju, ide svoma kraju, pa je napetost među samim takmičarima sve veća i veća, i svako malo imamo neke ekscese i ljubomorne ispade, pa čak i fizičke sukobe među takmičarima.

Ono što je gledaocima uvijek zanimljivo je odnos između Milijane Bogdanović i Milojka Božića koji je uvijek na naki naći topao pa hladan, a sada je malo više oko svega toga željela da istraži Irma Sejranić, koja je postavila neka pitanja Milojku, a njegovi su odgovori više nego zanimljivi.

Irmu je interesiralo da li će Milojko moći da oprosti Milijani sve ono što mu je napravila u rijalitiju i kako on gleda na njeno ponašanje, a Milojko je iznenadio sve kada je javno rekao da joj on ima namjeru sve to oprostiti.

Dodao je kako on nije osvetoljubljiv i da nema šta da joj vraća za njenu nevjeru jer je ona njemu pomogla stvarno mnogo u njegovome životu. Dodao je da on inače teško prašta, ali da se desilo to što se desilo, te da je Milijana veoma mlada i da je i razumije što je postupila na način na koji je postupila.

Irma je zatim htjela da zna šta Milojkova djeca misle o Milijani i da li su je prihvatili i šta misle o tome što Milojko želi da Milijani prepiše kuću, da bi on odgovorio kako starija kćerka jeste prihvatila Milijanu, dok srednja na neki način i jeste i nije, i da je samo njegova odluka ta što želi da prepiše Milijani kuću i da će tako i da napravi.

Na to je Irma rekla kako zna da Milijana želi stan u Beogradu da joj se prepiše, a ne kuću, ali Milojko se nija obazirao na tu opasku, već je samo rekao kako on još uvijek lijepo izgleda, i da se još nije predao.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here