Marija Šerifović posljednjih je godina postala jedna od naših najdražih pjevačica na našim prostorima, a sigurni smo da će se većina naših čitatelja složiti s ovom tvrdnjom. Naime, otkad je postala dio stručnog žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda, publika je dobila priliku upoznati drugu stranu poznate pjevačice, a čini se da im se svidjelo ono što su vidjeli, da su njeni koncerti uvijek bili posjećeni, bez obzira u kojem dijelu bivše Jugoslavije izvesti.

Ovih je dana Marija odlučila otići na zasluženi odmor, a ovaj put bila je i žena kojoj Marija puno duguje. Riječ je o njezinoj majci Verici Šerifović koja je Mariju uvela u svijet glazbe, i iako se bave različitim žanrovima, činjenica je da je Marija slijedila majčinim stopama, te da je uvijek nastojala pružiti podršku svakom amateru i početniku. stvarno potrebno.

Loading..

Čini se da su majka i kćer, unatoč svim njihovim razlikama, uistinu bliske, pa su ovaj odmor iskoristile kako bi provele što više vremena zajedno i uživale u druženju jedne druge. Marija je objavila fotografiju s Vericom koju je Marijina dobra prijateljica Jelena Karleuša morala komentirati u nastavku.

Ono što je pjevačica rekla Mariji je da pazi koliko će pocrniti, jer ako dobije samo malo više boje, sigurna je da joj neće dopustiti da pređe granicu da se vrati u Srbiju. Njene brige su opravdane, zar se ne slažete s njom?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here