Vjerujemo da na ovim prostorima nema osobe koja ne zna za Mariju Šerifović i njene hitove kroz svoju zlatnu karijeru.

Muzikom je se počela baviti zajedno sa svojom mamom Vericom Šerifović ali pravi uspjeh koji je bacio u visine je bila pobjeda na najprestižnijem takmičenju Pjesmi Evrovizije 2007. godine u Helsinkiju (Finska) kojom je dovela ovo takmičenje u prestonicu Srbije, Beograd.

Nakon toga krenula je nizati hitove za hitom, a skoro svaki put kada izbaci neku novu pjesmu ona u rekordnom roku dostigne veliki broj pregleda i slušanja.

Iako živi na relaciji Sjedinjene Američke Države i Srbija, najčešće je viđamo kao stalnog člana žirija u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” gdje je se kao mentor pokazala izuzetno uspješnom.

Skoro svake godine smo već navikli da ona pravi koncert u Bogradskoj areni ili Sava centru te on u samo par prvih dana bude rasprodan.

Međutim, jedna stvar je uvijek intirgirala javnost, a to je da li je ona pripadnica LGBTQ skupine, tj da li voli djevojke.

Bilo je nekoliko špekulacija o tome da li je to istina, a ona je većinu stvari otkrila u mini filmu koji je snimila o sebi ISPOVEST u kojem je otkrila mnogo stvari o sebi koje do tada nismo znali.

Kako god bilo nikada nismo uspjeli da vidimo neku fotografiju na kojoj ćemo vidjeti sa kime je ona u vezi, tako će to biti i ovog puta.

Ona je na svojoj drušvenoj mreži Instagramu objavila fotografiju, a tom prilikom je uslikala kofer i gdje je napisala “Moja ljepša polovina i ja”

Kako vi ovo komentarišete?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here