Marija i Jelna su odavno poznate prvesntvno po tome što nemaju dlake na jezuku i po raznim skandalima. Ovaj put Marija je malo pretjerala, a kamere su sve uahvitle – sve ono što  ona misli da niko nije primjetio. Mežutim pogled se ne može sakriti, pogtovo od lutajućih kamera. Baš kad je mislila da je niko ne snima…

Marija Šerifović uhvaćena je kako odmjerava Karleušu od glave do pete, ali ponajviše joj je odmjerila u predjelu između stomaka i ramena. Da li je vama obo malo pretjerano?

Naime, dok je mislila da je niko ne gleda, pjevačicu je uhvatila kamera kako se oblizuje dok gleda u Karleušine grudi pa je mjerkala od glave do pete i to “značajnim” pogledom, ali to Karleuša izgleda nije ni primjetila. Kamera, ipak, sve uvati.

Ovaj video se dijeli svuda po društvenim mrežama uglavnom uz komentar: Marija je BRATINA!

Pop diva Jelena Karleuša poznata je po tome da nikome ne ćuti i upravo zbog toga često ulazila u sukobe s kolegama, a pogtovo sa Marijom Šerifović. Ovaj put je potkačila Mariju Šerifović, s kojom se često svađa u Zvezdama Granda,a o sada je u pitanju skandal vezan za kilograme. Marija se izgleda ne prisdrava plana ishrane za mršavljenje. Karleuša je odlučila da sve objavi javno.

Naime, JK je objavila prepisku s jednom nutricionistkinjom, iz koje bi se moglo zaključiti da je zaslužna za plan ishrane koji bi trebalo da poštuju i Marija i Jelena.

Naime, diva je objavila prepisku s jednom nutricionistkinjom, iz koje bi se moglo zaključiti da je zaslužna za plan ishrane koji bi trebalo da poštuju i Marija i Jelena, ali Marija ne poštuje ni upola, čak pri tom provocira Karleušu.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here