MALO JE ONIH KOJI ZNAJU KAKO SU SAŠA I DEJAN MATIĆ IZGUBILI VID! Braća Su Rođena Sa Normalnim Vidom, ALI SE DESILO NEŠTO NEOČEKIVANO! OVO JE UŽAS!

0
338

Saša i Dejan Matić se smatraju za jedne od najpoznatijih sprskih pjevača, koji imaju iza sebe sjajnu karijeru. Oni su rođeni 26. aprila 1978. godine u Bosni i Hercegovini, to jeste u Drvaru. Rođeni su kao normalne bebe, ali su roditelji morali da ih smjeste u inkubatore.

Njih dvojica su nažalost ostali slijepi, ali tuđom greškom. Iz nepoznatih razloga su ove dvije bebe izgubile vid, ali ipak taj nedostatak im je sudbina nadomjestila pa su naslijedili sjajan muzički talenat. Saša Matić je jednom prilikom bio u jednoj emisiji, gdje ga je voditelj pitao da li je istina da on ne želi da uradi operaciju očiju zbog Dejana. On zna da kada bi operisao oči da bi mogao ponovo da vidi, jer kako je naveo da to kod njega nije slsučaj, pa je dobio na to odgovor, da on nema odgovora na to pitanje. Oni su bili u inkubatoru i navodno je nepažnja medicinskog osoblja odgovorna za to što su njih dvojica ostala slijepa, iako su rođeni sa normalnim vidom.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here