MALE VLADICE IZ VARLJIVOG LETA SE SVI SEĆATE: DANAS ONA IMA 51 GODINU, ONA JE BOMBA PRAVA – PROGONE SVE NJENE VRUĆE FOTKE(FOTO)

0
132

Danas kada pitate nekoga o poznatom kultnom srpskom filmu Varljivo leto, 1968. godina, odmah će vam svi reći da su taj film gledali, pri tome mislimo samo na stariju populaciju ljudi. Film koji je proslavio poznatog glumca Štimca. On je u ovom filmu glavni akter, a riječ je o odrastanju jednog tinejdžera u bivšoj Jugoslaviji u jako opasnom vremenu, kada su se širom Jugoslavije događale studentske demonstracije.

Glavni junak je imao problem kako pronaći pravu ljubav, a mnogi znaju za njegovu sestru koja je igrala atraktivna glumica Ivana Mihić, koja danas ima 51. godinu, a može se reći da za te godine izgleda sjajno. U članku možete da vidite kako izgleda. Nema djece i nije udata, a riječ je o osobi koja je jako umjerena i skromna, nikada je nisu pratili neki skandali. Ipak, su se neki tračevi širil kako je u emotivnoj vezi sa glumcem Mićkom LJubičićem, koji je poznati komičar po čuvenom Indeksovom pozorištu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here