NA SVIM MREŽAMA I PORSTALIMA MOGU DA SE ČITAJU NEKE OD OVAKVIH VRSTA ISPOVIJESTI, OVA PRIČA KOJA SLIJEDI U NASTAVKU JE ZAISTA GROZNA, MOŽEMO REĆI I MORBIDNA.

Da ne dužimo, ovde je riječ o vezi između majke i sina, koja traje godinu dana, iako su imali sve moguće sankcije do sad, oni se ipak ne predaju, bez obzira šta su doživjeli sve, misle da je ljubav nepobjediva ali ipak ovo je bolesno isuviše.

36 godina ima Monica Mares, dolazi iz Novog Meksika, prije manje od godinu dana se zaručila sa 19-godišnjim momkom, ali ništa čudno ne bi bilo da to nije njen sin. Ne kriju oni to od javnosti, ne kriju od prijatelja i dijele redovno na društvenim mrežama svoju ljubav, kako su sretni ustvari.

Loading..

Oni sad čekaju suđenje idućeg mjeseca, suočiti će se sa zatvorskom kaznom od 18 mjeseci zatvora zbog incesta, to je i više nego očito, kažu da neće dozvoliti nikome da ih razdvoji, rekao je jedan engleski tabloid.

A nakon što ga je rodila, Monica je odlučila da sina da na posvajanje, povezali su se putem društvenih mreža prošlog Božić, a ocim Kejleba koji je kao Karlos rođen, Monika ima devetero djece, kaže da bi se nad svakim odrekla skrbništva ako bi značilo da ima odobrenje države da sa sinom bude u vezi. Zamislite koliko je psihološki otišla, odrekla bi se djece zbog njega.

Jednom prilikom je rekla sinu da se zaljubljuje u njega, a on joj je rekao također da gaji neke osjećaje prema njoj.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here