Srbijanska pjevačica Anabela je ovih dana u žiži zbivanja zbog statusa o rastajanju.

Njene alike na Instagramu se najviše odnose na slobodno vrijeme koje provodi sa svoje tri kćerke, vjerovali ili be.. Mnogi su mislili da ona ima samo dvije kćerke.

Nedavno se svojoj najstarijoj kćerki Luni pridružila i na sceni, kada su zajedno pjevale nekolikom pjesama što je kod publike izazvalo samo dobre reakcije.

Njena mama je odlučila otputovati kod svoje famelije sa svojom najmlađom kćerkom, što je i objavila na svom Instagram profilu, naravno sve nmora da bzde javno.

anabela1

Objavila je i fotografije sa svojim ocem i sestrom, a zatim je i svoje fanove počastila slikom na kojoj njena kćerka svira klavir dok otac pleše.. Inače njena sestra je poznata bosanskohercegovačka glumica.

Nedavno au isplivale vijesto kkao se Anabelina kćeeka Luna svađala sa Markom nasred ulice.

anabela

Izvor kaže da su se svađali sigurno 15 minuta na putu, sve je odzvanjalo koliko su vrištali jedno na drugo. Luna je dobila napad histerije, pa sususjede iz obližnjih zgrada izašli na terase da vide šta se dešava, a onda su ugledali Lunu I Marka. U jednom trenutku je fizički nasrnula na Marka, ali mediji nisu mogli da snime jer su ih vidjeli na terasi. Izgledalo je jezivo kaže izvor, Ona nije bila pri sebi – dodaje izvor koji je snimio dio situacije I vidio koliko je Luna histerična djevojka.

Pišite nam svoje mišljenje o Luni Đogani, da li je njegovo ponašanje uopšte opravdano? Ponaša se krajnje djetinstao, zar ne?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here