Miljana Kulić je danas izazvala pravu buru u Bijeloj kući nakon što se posvađala sa Mikijem Đuričićem iako joj  je do tada bio omiljeni zadrugar. Nišlijka se tada posvađala sa većinom ukućana, a rasprava se nastavila I tokom večeri.

Glavni akteri su  ovoga puta, pored Miljane bili  Luna Đogani i Sloba Radanović. Luna je danas u toku podne rekla Kulićevoj da izađe iz rijalitija ako joj nije dobro,a to je trudnicu izbacilo iz takta. Ipak, Sloba se i ovoga puta umiješao u raspravu svoje djevojke zbog čega je ušao u žestok verbalni okršaj sa Kulićevom.Nabijem te ja na k*rac. Ošišaću te na ćelavo jer ti si  psihopata, djevojko. Idi, liječi se – vikao je pjevač.

Brani  ženu sa kojom si 5  godina bio, a ne rijaliti ku*vu.Idi u  kavez i. Ti ku*vo idi kući. Marš ti mrcino, rijaliti ku*rvo, idi kući mrtva patko. Nasilniče jedan! Pozdravi Zehru, inače kako je Anabeli pravo ime? I ona te se stidi. U rijaliti si ušao samo da prevariš ženu, pi*ko. Napolju nisi imao m*dašca,pa žeš se izvinjavati  kad izađeš – dobacivala je Miljana istovremeno  Slobi i Luni.

Sloba je na par  trenutaka otišao u kupatilo ali se brzo vratio da  bi  nastavio svađu sa Miljanom.Kome ti nećeš da se skineš sa leđa ? Hajde probaj da mi  takneš  stvari, nakazo. Ti si se zaljubila u mene – vikao  je Radanović.

U Bijelu kuću je uletjelo i obezbjeđenje, ali  je Sloba  odmah svima stavio do znanja da nikada nikog nije povredio, niti ima namjeru da učini tako nešto  aposebno  ne ženi. Za svaki slučaj zmeđu Miljane i Slobe  stala je Kija koja je pokušala da obuzda svog još uvijek zakonitog supruga.

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here