Malo ko zna da se Aca Lukas ženio čak 3 puta i iz ta tri braka ima dva sina i dvije kćerke, a jedna od njih radi u Grand produkciji, ali kao šminkerka.

Pjevač iz prvog braka sa Svetlanom Vuksanović ima sina Lazara i kćerku Miljanu, iz braka sa Natašom ima sina Andreja, kao i ćerku Viktoriju koju mu je podarila Sonja Vuksanović.

1590153-aca-ls-marina-lopicic

Pjevačeva kćerka Miljana nije ljubitelj eksponiranja, te je rijetko viđamo u javnosti, ali je napravila nedavno izuzetak, pa se pojavila sa poznatim Acom u emisiji “Ekskluziv”.

Miljana, iako ima pozantog i imućnog oca, samostalna je i vrijedna djevojka, te već godinama u “Grandu” radi kao šminkerka, a Aca je ponosan što njegova djeca nisu poput mnoge djece poznatih koja žive na račun roditelja rekao je izvor za medije.

Inače Pjevač Darko Lazić (28) sinoć je održao prvi solistički koncert pod nazivom “Novi početak”. Ono što je svima zapalo za oko jeste činjenica da su se na koncertu pojavile Darkova bivša žena Ana Sević (34), sa kojom ima kćerkicu Lorenu, ali i sadašnja vanbračna supruga sa kojom ima sina Alekseja Marina Gagić. Sad se sigurno pitate kakve to veze ima sa Acom Lukaso,

Rezultat slika za aca lukas

Folker Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas (50) bio je jedan od specijalnih gostiju na Darkovom koncertu, a kada su ga mediji vidjeli odmah su ga upitali da li se njemu nekada dogodilo da mu se na koncertu susretnu bivša draga sa sadašnjom.

– Ne, nije mi se desilo. Meni u publici ni sadašnje žene nisu bile! (smeh) – rekao im je Lukas.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here