Jelena Karleuša jedna je od najpoznatijih domaćih pjevačica, a nije tajna da vrlo dobro zna kakvu ulogu pojavljuje u svijetu showbizza. Jedna je od onih pjevačica koja se uvijek trudila nastupiti u najboljem redu i nije žalila ni novca ni truda koji bi uložila u svoje tijelo, ali i dokazala da je jedna od najboljih (i u svakom slučaju najskuplje) odjevenih dama na sceni kućne zabave.

Ako usporedite fotografije s samog početka njezine karijere i kako izgleda danas popularna Diva, razlike su očite. Nije tajna da je podvrgnuta brojnim estetskim zahvatima kako bi izgledala kako izgleda danas, a njena slika je nešto što je stalno u centru pažnje, jer svi vole komentirati kako se popularni JK oblači.

Loading..

Iako je očito da se njezin stil, kao i stil svih nas, tijekom godina jako promijenio, pjevačica je ovih dana na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju koja je dokazala da nije sasvim nevjerojatno u odnosu na to kako je Jelena bila dok je bila. bila je još djevojčica. Pogledajte dolje za usporedbu, pa će vam biti jasno.

Na društvenim mrežama pojavili su se brojni komentari, ali mnogi su se složili da, osim sličnog modnog ukusa, većina uopće ne bi prepoznala kako zaista izgleda puno drugačije nego što danas izgleda. Slažete li se s tim mišljenjem ili mislite drugačije?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here