LICE UNAKAŽENO OD BOTOKSA, ALI ALEKSANDRA NIJE JEDINA – čekajte da vidite OSTALE PJEVAČICE: Bile su savršene, A SAD IM SE SMIJU! (FOTO)

0
89

Na današnjem vremenu smo skoro svi navikli na to da viđamo djevojke koje su radile neke plastične operacije, a pogotovo kada su u pitanju pjevačice ili glumice

Za primjer možemo da uzmemo Jami koja se za samo nekoliko godina drastično promjenila. To možemo da vidimo u jednom snimku, tačnije u jednoj emisiji koja je emitovana 1995. godine, kada je veliki hit bila njena pjesma “Čokolada”.

Ova pjevačica je prije dosta godina počela da promjenama svog izgleda, i kako se čini, njen izgled se vremenom sve više mijenja. Isto tako promjenama intrigira i pjevačicu Maju Šuput. Ona je od 2001 godine, od nastupa na Dori, mnogo promjenila svoj izgled.

Na njenom Instagram profilu možete vidjeti u kakvom drugačijem stanju se Maja danas nalazi. Pored toga što je promjenila boju kose, promjenila je i crte lica. Zaista drastične razlike, i mnoge ove osobe se boje starenja i smatraju da će sa ovakvim operacijama uspjeti da pobjegnu od realnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here