Svima je poznato da Brena živi u jako luksuznoj vili i da je tamo sve tip top. Više puta je pokazivala medijima kako je unutra, a mnogi su se oduševii mnogim luksuznim stvrima koje posjeduje.

Također je poznato da da Brena često pjava u toaletu, a sada je pokazala jedan detalj koji ima. Naime ona ima “mikrofon” u kupatilo, tačnije četku u oliku mikrofona. Četka je namjenjenu za toalet i za čišćenje, a ona je to objvia na svom instagramu. Mnogi su pitali gdej se to može kupiti-

brena6

Mnpgi od njih žele baš istu takvu čestku. Inače Brena je uvijek govorila da ajvnost treba da zna detalje iz njenog života jer imaju pravo znati, ni su njena punlika.

Tako ona svi put otkrije danovima neke sočne detalje, a oni se jako obraduju. Brena je nedavno  progovorili i o otmici svoga sina, ma o svemu je pričala. Nikada nije ni htjela da sakrije od ajvnosti, a mnoge estradne zvijede iako su ajvne ličnosti svoj život krijue.

novi-ba

Uvijek sam se vodila time da, kao velika zvijezda, imam obvezu podijeliti s javnosti i svoje najveće tajne. Mnogo puta sam pričala o otmici svoga sina, što je bila moja najveća tuga. Kada se borim s nekim stvarima, volim to podijeliti sa svojom publikom jer možda mogu nešto iz toga naučiti. Tako savjetujem i svojoj djeci -rekla je Lpa Brena, i ona je zaista korektna po pitanju toga, zar ne?

brenaaa

Šta vi milite o njoj i da li je slušate. Brena i Boba imaju najskladniji brak

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here