Lepa Brena je jedna od onih zvijezda estrade koja zaista brine o svakome aspektu svoga života, ali joj je na prvome mjestu, pored njene porodice, svakako i zdravlje, na koje veoma pazi i brine o njemu

Tako je skoro u medijima objavljena vijest da je Brena uradila markere tumora te da rezultati pokazuju da postoji nešto kod Brene što za sada miruje, i doktori su mišljenja da za sada ne treba ništa dirati.

Naravno da su takve vijesti zabrinule Brenu, kao i cijelu njenu porodicu, ali Brena je poznata kao neko ko nije paničar već borac pa je sigurno da će i iz te situacije izvući samo ono najbolje i najpozitivnije.

Ali sve je to Brenu navelo da provjeri svoje zdravlje i u drugim dijelovima organizma, kao i na svome tijelu, pa je na red došao i vid, te je nakon niza pregleda i kontrola ipak odlučeno da Brena odradi jednu manju operaciju na svojim očima.

Tako je na kraju i bilo pa je Brena prije par dana obavila operaciju na svojim očima, ali je o tome svemu uredno obavijestila sve svoje fanove sa par fotografija iz klinike sa doktorima i sa medicinskim radnicima, uz malu poruku ispod fotografija koja je pokazala koliko je Brena zadovoljna sa ovom intervencijom.

”Svjetlost u mojim očima” napisala je Brena i još napomenula da je na njoj upravo urađena laserska operacija očiju, a sve zbog toga, kako je priznala Brena, jer je odlučila da više ne želi da nosi naočale, a to je po ovim fotografijama na kraju i sprovela u djelo.

 

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here