Kupio banane koje će prodavati na pijaci, a kada je otvorio kutiju SLOŠILO MU SE! ODMAH JE POZVAO POLICIJU, nije mogao vjerovati svojim očima… (FOTO)

0
490

Danas vam donosimo priču koja doalzi iz Belgije. Radi se o tome da je jedan čovjek po imenu Von Dorsler koji je poljoprivrednik otišao na pijacu da kupit deset kutija banana koje je htio da preprodaje na svom imanju.

Ali, kada je došao kući dogodio se nešto neočekivano. On je od deset kutija koje je kupio u sedam od njih pronašao pakete koka ina. A rekao je sljedeće: Paketi su bili kao oni na filmovima, nismo znali šta sa njima da radimo. Mislili smo da nije pametno da to sami vozimo u policiju”. Mislili su da je prvo maslac, ali kada su skontali da je u pitanju droga, pozvali su policiju koja je jako brzo došla na lice mjesta.

“Policija je bila zabrinuta kada je ugledala u kutijama uređaje za praćenje. Dugo su vagali sve i paketima i tražili tragove. Otišli su oko podne i ostavili mi 3 kutije banana” Isto tako je dodao da su na paketima bili pečati koji su pokazali da dolaze iz Kolumbije.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here