Sinoć je u Bijeloj kući izbio haos nakon što su stigli rezultati poligrafa kojem se podvrgao Lazar Čolić Zola.

Među pitanjima koja su digla veliku prašinu bilo je i Da li si u vezu sa Miljanom prošle sezone taktički ušao da bi ostao duže radi lične promocije? Zola je na to negativno odgovorio, te je na poligrafu prepoznato kao istina. Miljana Kulić bila je i više nego zadovoljna kad je ovo saznala.

-Darko, meni je jako značilo ovo pitanje. Bila sam uvjerena da je ušao u vezu, da je dobio instrukcije od nekog da sa mnom uđe u vezu kako bi se mogao proslaviti. Sad mi je lakše i sve mi je kristalno jasno. Sumnjala sam i kad me blokirao. Imala sam razloga za sumnju, lakše mi je. Ne mogu sad ispoljiti nikakvu emociju, kao kip sam sad – ispričala je Miljana.

Tom prilikom Miljana je otkrila i da njena majka ne vjeruje ništa ni svom suprugu Siniši Kuliću, te da se on mora stalno pravdati i kleti zato što mu ne vjeruje ništa.

-Odlazila sam psihijatru kad je Miljana u osnovnoj školi imala problem. Na vještačenju smo bili ja i moj suprug, kako bi se vidjelo u kakvoj sredini raste dijete, kakvi su roditelji. I dobila sam nalaz nepovjerenje u muškarce. To mi je psihijatrijski nalaz. Ja ne vjerujem niti jednom muškarcu, dok se ne uvjerim i sama u ono što hoću da znam – braila se Marija.

Na video snimku saznajte šta je još otkriveno u ovom razgovoru i kakav su pakao prolazili Kulići:

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here