Svi ste čuli za Kristinu Mandarinu. Ona inače je bila na jedno  štandu pored puta. Pažnju je privukla zbog svog atraktivng izgleda, tačnije velikih oblina. Poslije enkog vremena ona je odlučila da napravi pauzu pa se odmarala u Beogradu, au nedavn je i postavila delikatne fotgrafije.

Mušterije su uglavnom bili muškarci, a Kristina je zarađivala više nego obično. Postala je najpopularnija prodavačica mandarina

kristina-mandarna-pxll-xp-735x400

Nakon kratkog odmora i ludila u Beogradu, Kristina Penava, najpoznatija i najzgodinija prodavačica mandarina u Hrvatskoj, vratiće će svojim obavezama – prodavanju mandarina na hravtskim štandovima.

Zbog brojnih mušterija i popularnosti koju je stekla preko noći ili dana, prodavačica mandarina Kristina Penava (20) odlučila je da uzme zasluženu pauzu i štand sa južnim voćem u Bestovju zamjeni provodom u Beogradu. I dok su brojne mušterije bile tužni zbog toga što je Kristina otišla s radnog mjesta, Penava, koju na društvenim mrežama prati više od 50.000 fanova, objavila je kako se vraća na štandove.

kristina-mandarina7-121019

Popularna prodavačica mandarina iz Zagreba Kristina Penava, poznatija pod nadimkom Mandarina, na svom Instagram profilu objavila je provokativnu fotografiju iz jednog lokala kako ispija liker od mandarine.

screen-shot-10-21-19-at-11-50-pm

Ovo je dokaz kako i obična priodavačica mandarina može postati popularna. Niko ne zna da li je voo slučajnost. Da li je zaista Kristina htjela da bude popularna, ili je to sve krenula od hrvatskih medija. Ono što je činjenica jeste da je ona sada stekla veliku popularnost na društvenim mrežama, najviše ima Balkanske publike.

Definitivno će dobro zaraditi onaj za koga Kristina radi. Djevojka je zaista prava atrakcija u regionu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here