Mnogi od nas imaju probleme sa kosom, a i slabijim vidom. Priroda nam nudi rješenje i za ove probleme. Sve što treba jeste da pojedete ovu smjesu punu zdravih namirnica i poboljšat ćete zdravlje kose, a i vid.

 

Sigurno vam se dogodilo da vas je frizer krivo ošišao ili da vam je kosa počela ispadati radi stresnog razdoblja. Razmišljali ste o tome kako ubrzati rast kose i popraviti greške na vašem tjemenu? Mi imamo nekoliko rješenja.
Kod muškaraca i žena se u jednom razdoblju života radi starenja javlja ispadanje i slabljenje kose. Osim toga, kroz razdoblje stresa, kosa sporije raste. Kod muškaraca se ćelavost obično počinje javljati između dvadesete i tridesete godine života, a kod žena nešto kasnije, obično u menopauzi kada dolazi do hormonalnih promjena u organizmu.

Nakon nekoliko dana primjene, primjetit ćete znatno poboljšanje i osjećat ćete se puno bolje i zdravije.

Za pripremu vam neće trebati puno sastojaka, a vjerovatno ih već imate u kući.

Ovo su potrebni sastojci:
-200 g lanenog ulja
-četiri limuna
-kilogram meda
-tri mala čehna bijelog luka

Priprema:

Očistite bijeli luk i stavite u blender zajedno sa 4 limuna i napravite dobru smjesu. Toj smjesi dodajte laneno ulje, med i još miješajte. Dobijenu smjestu prebacite u teglu, dobro zatvorite i stavite u frižider.

Konzumirajte jednu kašiku smjese pola sata prije jela, ali konzumirajte drvenom kašikom, zbog meda. Potrebno je da ovu smjesu konzumirate 3 puta dnevno, prije obroka, a ova smjesa će poboljšati vaše cjelokupno zdravlje i djelovat će preventivno na mnogo oboljenja, “piše Megagiga”.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here