Istina je da su mnogima propali planovi odlazak na godišnje odmore zbog trenutne situacije sa pandemijom korona virusa, a mnogi koji su svoje godišnje odmore proveli u svojim zemljama.

Imamo i one koji svoje godišnje odmore nisu ni iskoristili jer se nadaju da će se situacija možda promjeniti i da bi mogli otputovati negdje.

Međutim, to bi se upravo moglo i desiti jer bi od polovine septembra mnoge zemlje krenule o razmišljanju i raspravljanju o tome da se granice otvore, a mnogima je pozanto da i u septembru može biti dana koji su itekako lijepi i sunčani.

Ono što septembar čini idealnim za otići na more jeste da vrlo lako možete pronaći smještaj, koji nije mnogo skup te nema velikih gužva.
Veliku olakšavajuću stvar predstavljaju i granice koje bi mogle biti otvorene i gdje možete biti sigurni da će neko vrijeme biti još otvorene, jer nema velikog broja turista pa da bi se one morale zatvoriti u jednom trenutku

Jedna od država koja bi mogla otvoriti svoje granice jeste Grčka, koja će 15. septembra razmatrati i raspravljati o tome da li da otvori granice što će mnoge srbijanske turiste obradovati jer je opšte poznato koliko Srbi vole Grčku i njena mora.

Crna Gora
Iako je ova zemlja nedavno otvorila svoje granice, sada bi to moglo da bude otvoreno bez negativnog PCR testa.

Treća zemlja bi mogla biti i Hrvatska, koja isto tako ima jako lijep septembar koji vrlo lako možete iskoristiit za svoj godišnji odmor.

Ostatak pročitajte OVDJE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here