Svi znaju da je Dragan Stojković Bosanac poznati kompozitor, harmonikaš i aranžer, ali je najpoznatiji u posljednje vrijeme kao jedan od strožijih i poštenijih članova žirija Zvezda Granda. Poznato je i da je Bosanac nedavno imao operaciju na srcu, a novinarima su i njegove komšije imale da kažu dosta toga o njegovom ponašanju nakon operacije.

Pa tako jedan od komšija kaže da viđa Bosanca stalno od operacije, posebno kada je u šetnji sa psom, i da ga ranije i nije viđala, skoro nikako, te da je rijetko bivao kod kuće, i da je stalno radio i bio na poslu.

Dodao je i ovaj komšija da se nakon operacije Bosanac dosta promijenio, posebno neke svoje životne navike, pa tako sada veoma često sa svojom suprugom šeta nakon ručka, ali je primjetljivo da hoda zaista sitnim koracima, jer očito još uvijek ne smije da se previše zamara.

Komšije kažu da su čuli da je Bosanac na dijeti i da mu je naređeno od strane doktora da mora da smrša, pa je zbog toga promijenio i režim ishrane, a govori se i da više ne konzumira alkohol. Niko od njih nije siguran šta je prava istina, ali svi vide da Bosančeva operacija na srcu nije bila niti malo bezazlena.

Komšije su otkrile i da se Bosančeva kćerka Aleksandra Stojković Džidža odselila iz njihove porodične kuće, i da je to napravila još prije godinu dana, ali otkako se Bosanac operirao ona je stalno uz njega i uz majku, mada ima dosta i svojih profesionalnih obaveza.

Komšije kažu da su vidjeli na Džidži da je bila uplašena za očev život i da je svo vrijeme krize bila uz majku, a dodali su da Bosanac ima i sina, ali izgleda da on baš i nije toliko vezan za oca i mater kao Džidža.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here