“Ko će mi sad djecu hraniti?!” UDOVICA MUAMERA ZUKORLIĆA SLOMLJENA, OČIJU PUNIH SUZA I BLIJEDOG LICA! Održala nikada potresniji GOVOR, svi PLAKALI!

0
485

Vjerujemo da ste do sada upoznati da viješću da je prije par dana preminuo muftija beogradski, gospodin Muamer Zokorlić. Mnogo je indicija oko ove smrti, jer da čovjek umre sa 51 godinom koji nije ni pušio a ni pio, nikako nije logično. Jedini čovjek koji je prokomentarsao ovaj slučaj iz svijeta politike je bio Vojislav Šešelj.

Rekao je da je ubjeđen da ga je neko otrovao, jer je bilo dosta ljudima kojima je on itekako smetao. Iza njega su ostale dvije supruge, jedna koja je živjelu u stanu u Beogradu, i Elma Zokorlić puno poznatija supruga koja je sa njim imala četvero djece i koja je predsjednica prvog Univerzitetea i Vakufa u Srbiji. Ona je živjela u kući u Novom Pazaru. Oglasila se i pro prvi put u meidjima i rekla koliko je pogođena situacijom.

Postavila je sliku na Instagram na kojoj se nalazi on gdje joj daje cvijeće u ruke, a ta je slika prikupila najviše lajkova.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here