Kćerka Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić Taša napustila je Srbiju prije 10 godina, te otišla u Ameriku kako bi napravila glumačku karijeru u Hollywood-u.

Međutim, Kebina kčćerka još uvijek samo statira u filmovima, a pored toga snima reklame i radi kao filmski kompozitor. Takođe, Nataša je prije nekoliko mjeseci izdala i svoj album sa elektronskom muzikom a Keba je ponosan na nju

keba2

Iako nije napravila holivudsku karijeru Nataša živi život kakav je oduvijek željela. Uživa u stvaranju pjesama za koju se školovala, obilazi mnoga mjesta na američkom kontinentu i živi život punim plućima, piše “Pulsonline.rs”.

Nataša Kojić Taša, ćerka folkera Dragana Kojića Kebe, već godinama živi u Americi gde pohađa Berkli univerzitet, a uporedo radi na svojoj muzičkoj i glumačkoj karijeri. Otkako je otišla, nije se vraćala u rodnu Srbiju, a sada je otkriveno zbog čega.

keba4

Ona trenutno pohađa Berkli univerzitet u Kaliforniji, a uporedo gradi i muziču karijeru.
Izbor blizak Kojićima otkrio je za Blic da Nataša u Americi radi “na crno”, a onog trenutka kada bi napustila zemlju više nikada u nju ne bi mogla da se vrati,

Nataši roditelji mnogo nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena posjete je u Americi. Čak je nedavno njen rođeni brat dolazio ovde i bio je jako oduševljen. Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pevače koji nemaju veliku karijeru.

Nije joj lako jer nema podršku ni jednog člana porodice, pokušava da gradi svoju karijeru i uspijeh bez bilo čije pomoći.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here