U nastavku današnjeg članka, riječ dvije o šou biznisu i dešavanjima na estradi. Idemo do Srbije, gdjje naime bivši suprug Severine Kojić, Milan Popović optužio je sadašnjeg partnera pjevačice Igora Kojića da mu je nedavno ostavljao svijeću sa katranom ispred porodičnog doma. O tome nemilome događaju pisali smo već prije samo par mjeseci. severinaPovodom ovoga, održano je i ovih dana saslušanje u Zagrebu, a Kebin sin pred nadležnim organima priznao je ovo sitno krivično djelo braneći se da je samo vratio Milanu sporni predmet na nagovor supruge Severine. On je ovim putem mislio, da nije urađeno ništa loše po ovom pitanju. 

“Igor je na sudu priznao da se u junu pojavio ispred Milanove kuće, i to sa jasnom namjerom, gdje je ostavio svijeću sa katranom ispred ulaza u dvorište, ali otkrio još detalja, koji uopšte nisu bile poznate balkanskoj javnosti. On je objasnio da je samo došao kako bi vratio svijeću Milanu jer je on taj koji je Severini i njemu poslao prethodno isti predmet na kućnu adresu, za što se također nije ništa znalo, što je policajcima bilo zapanjujuće i smiješno šta čovjek priča”, otkrio je izvor dobro upućen u situaciju.severina-milan-popovic

Loading..

Suprug Severine pokušao je sve da je zaštiti pred sudom, i to na sve moguće načine, te objasni da su oboje nevini u cijeloj situaciji.

“Kojić na sudu na sve načine pokušao da zaštiti sebe i Severinu, od cijele ove jako neugodne spike vezano za njihovu poridicu, ali ih je još više unakazio kada je priznao da mu je upravo pjevačica rekla da ‘vrati’ Milanu svijeću sa katranom”.

Sa druge strane, Popović ne krivi Igora ni u jednom segmentu, već smatra da je on izmanipulisan od strane Severine.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here