Popularni glumac Mustafa Nadarević je zadnjih desetak godina najpopularniji zbog svoje uloge Izeta Fazlinovića u seriji ”Lud, zbunjen, normalan”, ali javnost rijetko kada ima prilike da vidi neke njegove fotografije iz privatne zbirke, posebno kada je njegova kćerka Nana u pitanju koja se uvijek hvali kako je od oca naslijedila smisao za humor.

Glumac se zaista rijetko kada pohvali u javnosti sa fotografijama iz privatnoga života, pa je to ovoga puta uradila njegova kćerka Nana koja ima 28 godina, i pokazala svoga oca kako izgelda kada je uz svoju djecu.

Nana se inače bavi marketingom i radi kao PR menadžer za poznatu američku kozmetičku kompaniju MAC i ona je jedna od troje djece koje ima Mustafa Nadarević

Najstarija Mustafina kćerka Nađa je povjesničarka umjetnosti i sa Mustafinom prvom ženom Jasnom živi u Americi, a kćerku Nanu i sina Ašu koji ima 24 godine je dobio u drugome braku sa Snježanom Nadarević, a novinarima je i objasnio pomalo čudna imena svoje djece.

Nana je dobila ime jer je njegova prva kćerka njegovu majku stalno zvala nana, što je i normalno u muslimanskim porodicama, a Ašu je dao ime po svome dobrom prijatelju, a kada je prijatelju telefonom rekao da je sinu dao ime po njemu ovaj se samo nasmijao i rekao Mustafi da poljubi maloga sina i rekne mu da ga je pozdravio Plamenko, jer je to bilo pravo ime Mustafinog prijatelja, a Aša mu je bio samo nadimak, međutim Mustafa to nije ni znao.

Nana za svoga oca ima samo lijepe riječi, a ispod njihove zajedničke fotografije je napisala kako je od oca naslijedila prije svega smisao za humor, mnogo dobrih gena, ali ne i dobru kosu.

Zadnjih nekoliko godina Mustafa je prolazio kroz velike probleme, ali je veliku podršku imao u svojoj djeci. Pa je tako bilo i kada mu je preminula supruga Slavica, ali i kada je i sam imao veće zdravstvene probleme sa svojim srcem koje je morao da operiše

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here