Svi znamo da je činjenica da su političari uvijek na tapeti i da su vrlo popularne osobe u našoj regiji, pa i nije veliko iznenađenje da je javnost uvijek zainteresovana za njihov privatni život.

Uvijek postoje neke zanimljive tajne, koje su za njih tabu tema, i radnije ne bi nikada da se sazna za njih, ali prije ili kasnije izađu na površinu bez obzira o čemu se radilo.

Današnja tema ovog članka odnosi se na jednog od članova Predsjedništva Bosne i Hercegovine i to o Miloradu Dodiku, koji u zadnje vrijeme privlači veliku pažnju u našoj regiji. Vjerujemo da ste čuli mnogo priča o sinu Milorada Dodika, koji se zove Igor Dodik I, koji je trenutno generalni direktor KK Igokee, a početkom godine se našao u centru pažnje javnosti kada ga je prozvao Dragan Mektić.

Međutim, kada je u pitanju Dodikova kćerka Gorica Dodik, mnogo manje se o njoj zna a pogotovo o njenom privatnom životu. Ali, ona je 2016. godine bila u središtu medijske pozornosti nakon što je sa suprugom otvorila restoran, a iste godine prodala je apoteku koju je otvorila.

Završila je Ekonomsku školu u Banja Luci, a nakon toga je diplomirala ekonomiju na Cipru. Bila je direktorka sportskog radija „Igokea“, te marketinške agencije „Trinity media and consulting“. 2011. godine je nakon volontiranja u Ministarstvu za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS dobila posao šefa kabineta tadašnje ministarke, a danas predsjednice Vlade RS Željke Cvijanović.

Da li je ovo prvi put da ste vidjeli Dodikovu kćerku?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here