Goca Tržan je pjevačica koja spada u red onih pripadnika estrade čije mišljenje mnogi cijene i uvažavaju, pa nije ni čudo da je ona dosta često na mjestu člana žirija u nekim muzičkim emisijama, kao što je to u ”Pinkovim zvezdicama” zadnjih nekoliko godina.

Kako je is ama rekla i kod nje je malo došlo do zamora materijala kada je scena u pitanju pa se sve više okreće porodici i njenim vrijednostima, a posebno svojoj kćerci Lani koju je dobila u braku sa rijaliti takmičarom Ivanom Marinkovićem

Goca je u nekoliko navrata , pa i u ”Pinkovim zvezdicama” isticala kako su djeca njena najveća slabost u životu, te da ne postoji stvar koju ona ne bi učinila za svoju kćerku.

Njena kćerka koja polako ali sigurno izrasta u pravu ljepoticu je ovih dana proslavila i svoj rođendan i to 12. ali pored nje ni ovoga puta nije bilo njenoga oca Ivana koji je još uvijek u rijalitiju Parovi, međutim Goca je novinarima otkrila kako je izgledala cijela proslava

Pa je tako Lana napravila rođendansku zabavu u diskoteci, i Goca smatra da je zabava bila zaista dobra, mada je sama diskoteka u kojoj su bili u stvari najobičnija rupčaga kao i većina diskoteka koja smrdi na zatvoreno.

Goca kaže, kroz šalu, da nije bilo alkohola, da su se pili sokovi i svi su plesali uz njihove omiljene pjesme, i Lana je strogo zabranila da se pusti bilo koja Gocina pjesma jer je Lanu, kako Goca kaže, uvijek blam kada Goca zapjeva ili kada se negdje pusti njena pjesma.

Priznala je Goca i da je njena Lana bila skromna kada su rođendanske želje i pokloni u pitanju pa je tražila samo žurku koju je i dobila i da joj Goca zamjeni ekran na njenome telefonu jer je Lana onaj stari ekran razbila u komade.

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here