Jedan od glasova iz naše regije koji dugo neće biti zaboravljen je, u svakom slučaju, nestvarni glas Esme Rexhep, kraljice romske glazbe, koja je preminula prije tri godine, ali njezino sjećanje i dalje njeguje, a njezina kći Eleonora Mustafovska je odlučna u namjerava svoju majku učiniti ponosnom samo slijedeći je njezinim stopama.

Eleonora je inače odabrala umjetničko ime Malisha koje je potpuno jedinstveno i neobično za naše područje, a kaže da joj je to i dalje vrlo teško jer je izgubila majku i da je ostavila prazninu koju više ništa neće moći učiniti. ispunjeni. Naime, Malisha je otkrila da joj je trebalo dugo da nastavi sa svojim životom, ali da i dalje vjeruje da je majka čuva i gleda s neba i da se raduje kad će uživati ​​u muzici u njenu čast.

Loading..

Kad je u pitanju odnos koji je imala s majkom, Eleonora je priznala da želi zadržati sjećanje na majku, sjećajući se jednog savjeta koji je smatrala najvažnijim koji možeš dati jednom muškarcu. Naime, majka joj je rekla da je jedina ispravna stvar da ako imate dvije jabuke u životu, drugu biste dali nekome.

Kaže da bi voljela živjeti cijeli život, vođena onim riječima koje su joj se jednostavno urezale u sjećanje, a nada se da će tako biti i da će majku učiniti ponosnom.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here