Tošić ima utakmice u Kini, ali je došao da provede vrijeme sa kćerkama, koje ima u još uvijek zakonski važećem braku s Jelenom Karleušom iako mnogi pričaju da su se rastali. Tata i nasljednice meko veče su bili u centru pažnje, s obzirom na to da je starija Atina prošetala modnom pistom, dok su je Duško i mlađa Nika ponosno gledali iz prvog reda i svi s joj aplaudirali.

Rezultat slika za Karleuša tjera kćerku da ide u manekenske vode: Pojavila se na modnoj pisti, svi u čudu gledali

Sa njima je bila i Jelenina tetka Danijela koju Jelena mnogo cijeni i poštuje, koja je sve vrijeme slikala i snimala buduću manekenku Atinu. Atina je pokazala zavidno umijeće na pisti, pa je dobila gromoglasan aplauz publike, zbog čega ponosni tata nije skidao osmijeh sa lica. Sve vrijeme je aplaudirao i komentarisao reviju s Nikom.
I dok se tata družio s kćerkama, Diva je bila na poslovnom putu. Ona je bila u Cirihu na nastupu, zbog čega je bila spriječena da prisustvuje događaju i bilo joj je mnogo žao.

Fashion selection modna revija

– Moja djevojčica! Plače mama od ponosa. Žao mi je što baka Divna ne može da vidi – napisala je JK na Instagramu, dok je mala Atina otkrila da želi da postane manekenka.


Inače, Duško je na reviju stigao desetak minuta prije početka. Došao je s kćerkom Nikom i smjestili su se u prvi red. Svi su ih gledali i tiho komentarisali. Duško je bio odlično raspoložen, sve vrijeme se ssmijao , a kada se kćerka pojavila na pisti, nije krio oduševljenje. Vidjelo se da je srećan i ponosan.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here