Vrlo dobro se zna koliko je velika netrpeljivost između dvije glavne face na balkanskoj sceni kod žena, a to su definitivno Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović. Njihovo rivalstvo traje već preko 20 godina, i stalno se povlače po sudovima. Teške riječi su padale između njih dvije, a Jelena Karleuša je prije mjesec dana žestoko oplela po njenom pokojnom mužu Arkanu, kao i po njenoj djeci Anastasiji i Veljku. Ona je njega nazvala veliki ratnim profiterom, koji je zlostavljao maloljetne djevojčice.

Djecu je također nazivala pogrdnim imenima, i Ceca je bila izvan sebe od muke i bijesa. Međutim, nekad su se njih dvije itekako gotivile, naročćito u emisijama koje je pratio milionski auditoriji, kod pokojnog Minimaks. Međutim, danas je priča u potpunosti drugačija, i jedna drugu pljuju na svakom mogućem koraku. Tako su srbijanski novinari došli do jednog video isječka gdje Jelena izvodi svoju numeru, dok se Ceca udobno zavalila u svoj naslonjač. Baš u toj emisiji, bio je prisutan i tada mali Veljko Ražnatović, koji vjerovatno nije bio svjestan ničega, ali je prepoznao dobar ritam.

Tada je zaplesao kao i svako drugo nevino djete koje ne zna šta se oko njega dešava, dok se njegova majka pomalo osmjehivala. Podjećanja radi Minimaks je bio i više nego u dobrim odnosima sa Željkom Ražnatovićem Arkanom tako da je Ceca svako malo bila gost u najpopularnijoj emisiji koji je on vodio svojedobno. Ko bi rekao kad se danas iz ovog ugla pogleda, da će njih dvije postati najveće rivalke na balkanskoj estradi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here