Jelena Karleuša inače je poznata kao pjevačica koja se trudi najbolje privući pažnju na sebe, a osim ekstravagantnih odjevnih kombinacija koje ju čine prepoznatljivom svima, često na društvenim mrežama može komentirati aktualne događaje u društvu i tako osigurati sebi biti u središtu pozornosti. Tako je nedavno svojim statusom na Instagram storyju napala neke pjevače koji su spremni pjevati i slaviti kriminalce, samo kako bi zaradili novac.

Naime, ono što Jeleni smeta je to što mediji stalno pišu o takvim pjevačima i pjevačima, i smatra da je to jedan od razloga zašto se mladi obrazovani ljudi sele u naše krajeve u potrazi za boljim mogućnostima i prilikama, u odnosu na sve to nudi ih njihova domovina. U nastavku možete pročitati što je Jelena napisala i što je izazvalo brojne reakcije njezinih kolega.

Loading..

Prva koja se našla uvrijeđena bio je njezin kolega Aca Lukas koji je Jeleni naglasio da je mnogo puta bio iza nje i podržavao je, ali da ovaj put to ne može. Napisao joj je detaljnu poruku, na koju je reagirala i kćerka Cece Ražnatović, Anastasija.

Međutim, iako je Aca Jeleni naglasio da je ovaj put prešla svaku granicu, nije joj dopustio da to zaustavi, pa mu je opet odgovorila u svom stilu, a također se pozvala na činjenicu da je Lukas ovoga puta podržao Anastasiju. Evo što mu je morala reći u drugom postu koji je objavila.

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here