Jelena Karleuša uvijek je izgledala kao snažna žena, sretna i ponosna, uvijek se uzdizala u medijima, a svako ko vidi njene slike i snimke, kao i intervjue, pomislio bi da živi život kao u bajci. Nosi skupu brendiranu odjeću, vozi skupe automobile, ima luksuzni dom, bogatog muža, sjajnu karijeru, svi bi pomislili da u životu ima sve, ali zapravo ni njoj baš ne cvjetaju ruže na svim poljima kako neki misle.

Jelena se ove godine hvalila slikama sa svog ljetnog odmora i gotovo svaki dan na društvenim mrežama objavljivala kako provodi vrijeme sa svojim djevojčicama, pa pretpostavljamo da je već riješila problem koji je imala, ali je malo ko zapravo znao da i ona ima zdravstvenih problema. Iako sebe naziva najzdravijom ženom na estradi, Lepa Brena jednom je otkrila da to nije baš tako kako se priča. Naime, Brena je jednom razgovarala s Jelenom, a Karleuša se tada požalila na probleme s hrskavicama na vratu i pitala je Brenu šta misli o tome i može li joj nešto ili nekoga preporučiti.

Brena joj je tada rekla o svom doktoru jer je bila sigurna da joj može pomoći. Brena smatra Karleušu vrlo jakom ženom i izvrsnim borcem, pa joj je čak tada rekla da se ne brine i da će sve biti u redu, ali ono što ona nije znala je da javnost nema pojma o tom problemu, pa je drugima pričala o tome, a onda je sve to došlo do medija. Vjerujemo da Jelena za to nije krivila Brenu, jer su kasnije ostali u dobrim odnosima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here