Vjerujemo da nema osobe u ovoj regiji koja ne zna ko je Jelena Karleuša ili barem neku od njenih velikih hitova, a nedavno je ona poslije ovolike pauze održala koncert u Ohridu te je tim povodom izjavila kako joj je nedostajala energija publike te da joj je sve to falilo.

Ono što je isto poznato što se tiče Jelene Karleuše jeste da je ona izuzetno britka na svom jeziku, a kao stalni član žirija u popularnom muzičkom takmičenju predstavlja jednu od najtežih članova žirija.

Tamo ona zajedno sa Marijom Šerfiović odrađuje veliki posao jer obje znaju kako se taj posao radi. Jelena vrlo često zna da svojim komentarima se dotakne i stajlinga kandidata pa je pozanto da ni tu ne bira riječi šta će im reći.
Nedavno ste mogli pročitati i vijest da je Marija Šerifović provela odmor u Americi, ali je od Jelene dobila veliki spisak stvari koje joj je on kupila, pa je nastao pravi cirukus na aerodromu jer je Marija u koferu imala samo haljine.

Ona je jedan veliki borac, ali poznati ljubitelj mačaka, te je nedavno nakon što je jednu mačku udarilo auto onda odvela veterinaru gdje je mački pružena prva pomoć.

Tim povodom ona je na svom profilu i postavila i dvije slike sa macama, koje nije imala prije, te su se fanovi zapitali da li ih je kupila, ali ne, ona ih je udomila i pružila im dom i hranu ali i ljubav.

Tačno se vidi da im je pravo lijepo i da imaju topli dom.

Vaš komentar?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here