Kada nekog klinca pitate šta bi volio da bude kada poraste, uglavnom ti odgovori budu da žele da budu na televiziji, a onda neka djeca kada porastu želeći da ispune svoj san upisuju Žurnalistiku nadajući se da će doći i biti voditelj na nekoj televiziji i imati neku svoju emisiju.

Sve ovo zvuči bajno, ali vjerujete da to nije nimalo lagano i to je posao koji stvarno nije za svakoga.
Vi morate da imate ono nešto kako biste mogli odlično da se snalazite i ponašate pred kamerama. Morali biste da imate isto neki minimalni izgled i karizmu.

Ukoliko gledate malo sa eknomske strane to i nije neka zarada, tako da je bolje da pronađete neku drugu profesiju, ali ukoliko to volite, onda nema načina da vas neko odvrati od toga.

Biti voditeelj je nešto što je jako zahtjevno, a naočito ukoliko program ide uživo.
Tada neke stvari ne mogu da budu pod krontolom i dešavaju se nepredviđene stvari.
Sve što se desi, odlazi u tv program, pa to onda neko snimi i postavi na društvene mreže i onda neko postane popularan na ne baš slavan način.

U današnjem članku donosimo jednu takvu priču, a ona se desila tokom emisije koja je emitovana na državnoj televiziji RTS u Srbiji.

Tu emisiju je vodila Dragana Kosjerina, a tokom vođenja emisije pažnja gledalaca je konstantno odlazila na neke druge stvari, tačnije na liniju sa servisnim informacijama.

Kada malo pogledate vidjet ćete da je temperatura napisana pogrešno.
Naravno, Dragana je isto to primjetila, ali je se uspjela snaći.

Kako vi ovo komentarišete? Da li se vi sjećate nekog događaja koji se desio na televiziji dok je bio prenos uživo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here