Showbizz

Kad je počeo da pjeva žiri je skočio na noge: Mnogi ga znate iz drugih takmičenja, a sada je ovo bio vrhunac, svi su zanijemili

U prvom krugu “Zvezda Granda” predstavio se dječak Adi Begić (16) iz Kaknja koga je publika upoznala u “Nekim novim klincima”, a ovdje ne naprosto oduševio žiri. On se predstavio pjesmama “Samo moj bol” Generacije 5 i “Piši mi” Divljih jagoda – a Đorđe David ga je odmah zapazio. Glas mu je odmah dao Đorđe David, a ostali članovi žirija su se čak dvoumili i za panik taster, ali je na kraju mogao da bira izmeđi tri mentora. Na kraju mu je svoj glas poklonila i Viki kao i Alen Ademović tako da je imao tri potencijalna mentora da odabere, a on je odabrao Đorđe Davida.

screen-shot-09-24-19-at-09-33-pm-001

Viki je rekla da mu je dala glas samo kao neku vrstu podrške, te da bi voljela da mu bude mentro iako zna da nije njena ciljna grupa.

“Ja sam ti dala glas kao podršku, a sad kad sam te vidjela bih voljela da ti budem mentor iako znam da si ti Đoletova ciljna grupa”, rekla je Viki Miljković.

screen-shot-09-24-19-at-09-34-pm

Alen se oduševio dječakom kao pojavom jer ima kosu kao što je on imao kada je bio njegovih godina.

“To je moj brat po kosi. Kad sam bio mlađi bio sam isti ovakav”, rekao je Alen Ademović i potvrdio svoj glas za mentorstvo kao i David Đorđe.

Đorđe David mu je odmah rekao da će morati dosta raditi

screen-shot-09-24-19-at-09-33-pm

“Mučiću te ozbiljno za tvoje dobro. Outfit ti neću mijenjati”, bio je iskren Đorđe.

“Ja se zahvaljujem svima na glasovima, ali pošto volim mnogo rokenrol izabraću Đorđa Davida”, odlučio se Adi Begić.

Add Comment

Click here to post a comment