Ova godina je loša sama po sebi i najradije bismo je preskočili ukoliko bismo bili u mogućnosti, svjedoci smo da se iz dana u dan dešavaju neke loše stvari kao i vijesti iz rubrike Crna hronika.

Jednostavno vijesti o nekoj nasilnoj smrti ili bilo kakvoj smrti, da li ona bila prirodnim putem ili zbog neke bolesti nas rastuže i potresu.

Posebno nas potresu vijesti gdje je neko ubio nekoga jer nam nikada neće biti jasno kako je neko u stanju da podigne ruku ne nekoga.

Jedna od takvih vijesti desila se jutros u Novom Beogradu gdje je policija zaprimila prijavu i izašla na teren na kojem su  zatekli tijelo muškarca u dobi između 30 i 35 godina.

Iz istrage saznajemo da se radi o migrantu koji je bio unakažen i prepun posjekotina.

Policija je odmah to jutro pretražila cijelu lokaciju uključujući i napuštene zgrade te su pronašli tri migranta i tragove krvi iu jednom napuštenom stanu u zgradu.

Policiski slućžbenici su pregledali nadzorne kamere na kojima su mogli vidjeti dva muškarca kako tijelo bacaju iz grma na cestu a onda je policija pozvala hitnu pomoć koji su samo mogli konstatovati smrt.

Tri migranta koji su pronađeni u stanu su privedeni i oni su glavni osumnjičeni za ubistvo migranta, a ono što je strašno jeste da je ovo postao već čest slučaj da migranti prave razne probleme u Srbiji kao što su pljačke i ubistva.
Ovakvi potezi i činovi migranata uzrokuju još veće nepovjerenje građana Srbije prema njima, iako mi znamo da svi nisu isti.

Koji je vaš komentar?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here