Jezivi snimak zemljotresa pokazuje svu jačinu koji je pogodio Tursku i Grčku prije par sati!

0
185

Od januara kako je počela ova godina svi jedva čekaju da se završi ,jer počela je sa pandemijom korona virusa  a brojke svaki dan su sve veće po broju zaraženih u cijelom svijetu . Ovaj treći talas će biti najžešći od od prva dva a osim virusa imamo i veliki broj nepogoda,poplava ,zemljotresa ,požara a počeli su i ratovi ,tako da je ova godina najlošija u posljednjih nekoliko.

Jak zemljotres se osjetio u Atini nedaleko od ostrva Samos ali i Turskoj. Zemljotres je bio velike jačine 6,7 po Rihteru a reporterke iz Grčke i Turske kao i korisnici društvenih mreža objavili su prve fotografije koje su izgledale strašno. Zemljotres se desio petak oko 14 časova na grčkom ostrvu Samos 17 kilometara u moru koja se nalazi zapadno od provincije Izmir u Turskoj. Nakon jakog uslijedila su još tri slabija a lokalni mediji su obavještavali o šteti koja bila na objektima i na putevima .

Nekoliko zgrada u obalnom dijelu Izmira se srušilo usled jačine a na videu koji je podijeljen na društvenim mrežama možete pogledati kako je to sve izgledalo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here