Jeziva ispovijest Rade Manojlović: “Žena je pokušala za vikend da me.. u toaletu! Mislila sam da je FAN, dok sam se okrenula, nema gaćica..!

0
347

Rada Manojlović je jedna od poznatijih pjevačica na našoj estradi. Na Zvezdama Granda se pojavila sa 17 godina. Njeni roditelji su bili siromašni i njihov otac je nakada morao da posuđuje pare kako bi platio za prevoz. Rada je krenula zarađivati i odmah je ocu kupila traktor koji je uvijek želio i koji mu je bio jako potreban.

Kada je u pitanju emotivni život, ona je dugo vremena bila u vezi sa Milanom Stankovićem, ali su svi na kraju počeli da sumnjaju da je ta veza bila samo za medije, jer se vjeruje da Milan itekako ne simpatiše djevojke, nego je orijentiran na mušku populaciju. Haris Berković, koji je finalist jedne sezone Zvezda Granda je jako brzo završio sa Radom, a nekoliko puta su odlagali vjenčanje, jer je on problematičan mladić i ima problema sa kockom.

 

Na jednom nastupu ispred bine je stojala djvevjka koja je odlično izgledala. Nakon nastupa, Rada je otišla u toalet kako bi oprala ruke, a djevojka joj je prišla sa leđa i poljubila je u potiljak, nakon čega joj je ponudila da se maze. Rada se jedava izvukla iz ove sitaucije.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here