Vjerrujemo da nema osobe na ovim prostorima ko nije čuo za ime Jelena Karleuša i ko ne zna barem neku njenu pejsmu.

Ukoliko niste čuli njenu pjesmu onda ste vjerovatno čuli nešto o njoj, jer ona od trenutrka same pojave na sceni vrlo često biva viđena u rubrikama skandala, stoga je mediji, koo i ona sama ponekad zove mala od skandala.
Vjerovatno se svi sjećate onog skandala sa bh fudbalerom Ognjenom Vranješ, koji je objavljivao neke njene eksplicitne fotografije, a cijela ova situacija je došla do suda gdje je Jelena tužila sve medije koji su objavili nešto o njoj, a i tužila je samog Ognjena.

Ponekad pomislimo kako je naporna i ponekad bezobrazna, ali ona je zasigurno inteligentna i pravi igrač, a u to su se uvjerile mnoge osobe koje su pokušale da uđu u neku raspravu sa njom.

Međutim, u današnjem članku donosimo jednu jako zanimljivu stvar o njoj, a tiče se njene inteligencije, za koju svi misle da je jako visoka.

Ona je defitinivno razbila mnoge predrasude o sebi kada je se pojavgila kao član žirija u mega popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a u nekim svojim gostovanjima o sebi je otkrila da je vegetarijanka i da ne pije kafu i da je prabaka bila grofica.

Međutim, jedan doktor je otkrio tajnu o njoj da joj je IQ koeficijent inteligencije oko 190 što predstavlja ektremnu visoku cifru.

Ona je kao dijete pjevala u Narodnom pozorištu u Operi Borisa Godunova, a sa samo 15 godina njen IQ je iznosio 150, a isto tako njena prabaka, bila je austrijska grofica Maria Von Daitz, koja inače ima svoju ulicu u Gracu.

Koje je vaše mišljenje o njoj?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here