Današnje estradne zvijezde ovih dana ovih dana žive vrlo teškim životom, prema njihovim izjavama u medijima otkad je započela pandemija virusa kovida 19, a najviše plaču srpske estradne zvijezde, koje su zbog zatvorenih klubova i zabrana okupljanja na otvorenom i u zatvorenom prostoru morale otkazati velik dio svojih nastupa ove godine. Iako su do sada zarađivali na hiljade eura, čini se da se malo ko priprema za nedostatak posla.

Aca Lukas odgovorio je svima koji se žale da nema posla, rekavši da nije pošteno da se uz tolike prethodne plate žale da ga nemaju, a posebno ne može razumjeti da niko od njih nije uštedio ni dinar. Među onima koji su govorili bili su Goca Tržan i Ivana Peters. Ivana je rekla da je u vrlo teškoj situaciji koje niko nije ni svjestan. Iako je jedna od najtalentiranijih pjevačica u regiji, kaže da od ovog posla hrani sebe i svoju porodicu i da joj je to jedini prihod u životu.

Uz to, kaže da nije sve u novcu, jer joj nedostaje ovaj posao, što je njena najveća strast i ljubav. Također je rekla da ne zna što bi uradila ako ne uspije pronaći način da zaradi, i da je potpuno izgubljena. Također je istaknula da se velike zvijezde poput Čolića i Brene, ne mogu staviti u isti koš, jer Ivana nije postigla ni dio onoga što imaju, a upravo je tim mlađim i novijim muzičarima najgore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here